Referencer

7SXXwHd-

Tina Dines Appelt,
Redaktør, My Daily Space

Impression PR er på trods af deres “unge alder” utrolig garvede og professionelle i deres tilgang til kunder og kundepleje. Jeg har i min tid hos Aller Media og My Daily Space kun mødt yderst kompentente og imødekommende piger, der altid hurtigt og med et smil har hjulpet en. Også om det så hastede ad Pommern til. Skulle jeg selv vælge at samarbejde med et pr-firma ville Impression PR være et sikkert valg for mig, fordi jeg ved, de ville gøre alt for mine produkter.”

carmex-logo-large (1)Christina Placht,
Marketing Manager, RFSU Norge

“Vi har samarbeidet med disse positive og flinke jentene i over et år nå, og vi er meget glade for at valget vi tok. For oss var det viktig å finne en samarbeidspartner som hadde et stort nettverk av bloggere og skjønnhetsjournalister, samt at de også kan mye om PR og sosiale medier. Det er ingen tvil om at Impression PR har disse kvalifikasjonene. De er meget profesjonelle, har et stort nettverk og de er flinke til å skape god oppmerksomhet rundt produktene våre. Uansett hvilken oppgave vi kommer med er de svært positive og kommer raskt med gode løsninger. Impression PR får mine varmeste anbefalinger.”

eva solo eva trio logos

Bolette Ardahl,
PR & Digital Coordinator, Eva Solo

“Vi har flere gange arbejdet med Impression PR på enkeltstående projekter, og det har ikke været andet end anbefalelsesværdigt. De to piger har både overblikket samt styr på detaljen, og de leverer som lovet. De er altid klar på nye spændende projekter, og griber de bolde der bliver kastet. Da vi primært har søgt pigerne i blogger-regi er det desuden et stort plus, at pigerne selv har en god portion erfaring på den front. Det giver dem et godt indblik i, hvordan tingene fungerer bedst, set fra bloggernes vinkel. Kun varme anbefalinger herfra.BloggersDelightChristina Barré,
Blog Community Manager, Bloggers Delight

“Hos Bloggers Delight har vi arbejdet tæt sammen med Impression PR, i anledningen af vores 5-års fødselsdag, som skulle fejres på Hotel Radisson Blu i København. Impression PR leverede den fulde pakke med alt hvad det indebar af rød løber, pressevæg, fantastisk location, velsmagende 3-retters menu, fri bar, en lang række eksklusive sponsorerer, op-pyntning, fotografer, samt afhentning til et efterfølgende afterparty – også arrangeret af selvsamme. Alle leverandører og samarbejdspartnere levede 100% op til forventningerne og Impression PR formåede uden problemer, at eksekvere Danmarks hidtil største bloggerevent, med over 150 deltagende bloggere fra hele landet. Arrangementet har efterfølgende fået en overvældende omtale samt modtagelse og har levet op til både vores og bloggernes forventninger. Vi har været utrolig glade for samarbejdet og ønsker uden tvivl at bruge Impression PR igen fremadrettet. De er nogle dygtige, dedikerede, kreative og professionelle piger, som har fingeren på pulsen og en god forståelse for afholdelse af events.