Brands

arndal_logo_turkis

Arndal Spa & Fitness er et eksklusivt city spa beliggende i indre København.

Læs mere om Arndal her.

barberians_logo_black_icon_reg

Barberians Copenhagen er en eksklusiv dansk serie af gedigne, ”traditionelle” barberprodukter. Barberians Copenhagen tilbyder et fuldt sortiment inden for barbergrej; skægpleje, cremer samt andre produkter til personlig pleje for den moderne gentleman.

Læs mere om Barberians Copenhagen her.

The Original Logo PNG (1)

Beautyblender er den ultimative makeupsvamp, opfundet af en af Hollywoods top makeupartister, Rea Ann Silva, der kender til hemmeligheden bag perfekt blended makeup. Applikatoren har vundet prisen for Allure Best of Beauty Award i USA hele seks gange.

Læs mere om Beautyblender her.

carmex-logo-large

Carmex står bag den ikoniske Moisturizing Lip Balm, som er blevet erklæret ‘mest effektiv’ på det amerikanske marked i 17 år i træk. Der sælges over 130 Carmex produkter hvert minut.

Læs mere om Carmex her.

Coola_logo_logotype

COOLA er en solplejeserie udviklet i Californien med fokus på økologi og bæredygtighed. COOLA er solpleje i verdensklasse – også til dine kære små, med ekstra sart og udsat hud.

Læs mere om Coola her.

logo_dufflashes_cmyk_2_final-1

DUFFLashes er et dansk beauty brand, der producerer smukke, håndbundne faux mink kvalitetsvipper i Danmark.

Læs mere om DUFFLashes her.

logos_Sida_1

Flint er verdens første sammentrækkelige fnugrulle, der kan genanvendes og genopfyldes op til flere gange. Flint fjerner fnuller og dyrehår fra tøj og andre overflader i én let bevægelse. Fnugrullen er let altid at have på sig grundet den lille og praktiske størrelse.

Læs mere om Flint her.

IdHAIR Logo

IdHAIR er et dansk hair care brand, der har eksisteret siden 2001, og opererer i dag i mere end 15 forskellige lande. IdHAIR står bag en lang række hårpleje- og stylingserier, der henvender sig til kvinder og mænd i alle aldre.

Læs mere om IdHAIR her.

PNG Black invisibobble That Simple Logo

Invisibobble er en revolutionærende spiralformet ”hårelastik”, der er solgt i 60 lande verden over. Elastikken er beregnet til alle hårtyper, og efterlader ikke mærker, skaber hovedpine eller knækker håret.

Læs mere om Invisibobble her.

Linen Me

LinenMe er et eksklusivt interiørbrand med fokus på hørtekstiler af højeste kvalitet.

Læs mere om LinenMe her.

Lo-Jo's-Logo

Lo-Jo’s Social åbnede dørerne op i august 2016. Restauranten er beliggende på Landemærket 7, lige ved rundetårn, og er ejet af George Booth fra Australien og Fie Hedam Mortensen fra Danmark. Indretningen er uformel og farverig – tænk australsk beach bar i indre København, med masser af vægmalerier, lyskæder i loftet, høje barstole og borde, der giver rig mulighed for at komme hinanden ved og være sociale.

Læs mere om Lo-Jo’s Social her.

Sort-Mellem

LØWÉN er et nyt, eksklusivt og allergivenligt dansk kosmetikbrand uden parabener og parfume.

Idéen til LØWÉN opstod i 2015. Grundlæggerne bag, Cecilie Svendsen Vinde og Fillip Løwén Nielsen, havde en mission om at skabe kosmetikprodukter af høj kvalitet til fornuftige priser. Den høje kvalitet afspejler sig bl.a. ved, at LØWÉNs produkter altid har mindst tre aktive ingredienser, der beskytter, styrker eller genopbygger.

Læs mere om LØWÉN her.

Makeup Eraser (Logo)

Den hypede makeup klud fra Makeup Eraser fjerner let og skånsomt makeup, kun ved brug af vand.
Makeup Eraser har på blot 5 år slået sig fast på den internationale skønhedsscene, takket være deres innovative makeup klud, der er lavet af naturligt polyester. Kluden skal maskinvaskes inden første brug, og kan derefter skylles op mellem hvert brug, og vaskes efter behov.

Læs mere om Makeup Eraser her.

mn-marianilastockholm_black

Maria Nila er et førende skandinavisk brand inden for professionel hårpleje og tilbyder et stort udvalg af styling- og hårplejeprodukter.

Læs mere om Maria Nila her.

MK Oils står bag en række økologiske olier og aronia juicer til kvinder, mænd og børn. Olierne indeholder livsvigtige essentielle fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan danne, men skal have tilført gennem kosten.

Læs mere om MK Oils her. 

Screen Shot 2017-04-24 at 8.50.10 PM

n’age er Danmarks førende klinik med speciale i hudforyngende og rynkereducerende behandlinger. n’age har klinikker i København, Odense, Herning og Aarhus. Deres professionelle team af læger, sygeplejersker og hudterapeuter hjælper dig med at blive den bedste version af dig selv.

Læs mere om n’age her.

DsPfTZtt

Hos Odacité bestræber man sig på at producere de mest effektive hudplejeprodukter helt uden toksiner. Odacité er fremstillet i Californien med fransk finesse, og samler det bedste fra to verdener: resultat-drevet fransk hudpleje og den grønne, naturlige revolution fra Californien. Effektivitet og renhed.

Læs mere om Odacité her.

rosso-logo-2014

Rossopomodoro er en populær napolitansk restaurant beliggende på Illum Rooftop i indre København. Med kokke fra den Napolitanske pizzaioli familie, og med ingredienser fra Napoli-regionen, vil du ikke finde en mere ægte Napolitansk oplevelse udenfor Napoli.

Læs mere om Rossopomodoro her.

sbh-logo

SugarBearHair har taget verden med storm, og nu fås de sunde og velsmagende vingummivitaminer endelig i Danmark. De vegetariske vingummivitaminer fra SugarBearHair er et velsmagende og effektivt alternativ til almindelige vitaminpiller. Sammensætningen arbejder med hårrødderne, nærer håret ndefra og styrker hårets elasticitet.

Læs mere om SugarBearHair her.

Tangle_Teezer_LogoNew
Tangle Teezer er en innovativ børste, som reder knuder i håret ud med minimal smerte, uden at påføre skade på håret. Børsten er designet med et mix af korte og lange børstepigge, som flexer i stedet for at trække i håret. Dette betyder at Tangle Teezer glider ubesværet gennem håret, og både kan bruges i vådt og tørt hår.
logo_Tbs_Pot

The Body Shop er et verdens kendt brand, hvis produkter nærer, beriger og opløfter, og aldrig giver falske løfter eller testes på dyr. Produkterne er inspireret af naturens mangfoldighed og lokale kulturskikke fra hele verden, og The Body Shop udnytter nogle af de fineste råvarer og håndlavede tilbehør fra de fire verdenshjørner. De udnytter færdighederne hos små landmænd, traditionelle håndværkere og landdistrikter – kooperativer, der er eksperter inden for deres felt. Og tilføjer deres ekspertise med henblik på at skabe effektive produkter, der er lavet med kærlighed og omsorg.

Læs mere om The Body Shop her.

logo (2)

Treat Collection fokuserer på den daglige, lille dosis selvforkælelse. Serien er sofistikeret, uden at være fordømmende og trendy uden at være prangende.

Læs mere om Treat Collection her.

8xht_u3q

’The Protein Kitchen’ står bag to lækre, hardback kogebøger, der indholder nemme, sunde, smagfulde og proteinrige opskrifter.

Læs mere om The Protein Kitchen her.