Brands

arndal_logo_turkis

Arndal Spa & Fitness er et eksklusivt city spa beliggende i indre København.

Læs mere om Arndal her.

Ask Illustrations logoAsk Illustrations er et dansk brand, der i efteråret 2015 lancerede den første kollektion af smukke abstrakte illustrationer.

Læs mere om Ask Illustrations her.

The Original Logo PNG (1)

Beautyblender er den ultimative makeupsvamp, opfundet af en af Hollywoods top makeupartister, Rea Ann Silva, der kender til hemmeligheden bag perfekt blended makeup. Applikatoren har vundet prisen for Allure Best of Beauty Award i USA hele seks gange.

Læs mere om Beautyblender her.

2.5-2

Be Steak er en raffineret og dynamisk steakrestaurant i hjertet af København, og er det perfekte stop på shopping-turen og en girls night out.

Læs mere om Be Steak her.

carmex-logo-large

Carmex står bag den ikoniske Moisturizing Lip Balm, som er blevet erklæret ‘mest effektiv’ på det amerikanske marked i 17 år i træk. Der sælges over 130 Carmex produkter hvert minut.

Læs mere om Carmex her.

Coola_logo_logotype

COOLA er en solplejeserie udviklet i Californien med fokus på økologi og bæredygtighed. COOLA er solpleje i verdensklasse – også til dine kære små, med ekstra sart og udsat hud.

Læs mere om Coola her.

logo_dufflashes_cmyk_2_final-1

DUFFLashes er et dansk beauty brand, der producerer smukke, håndbundne faux mink kvalitetsvipper i Danmark.

Læs mere om DUFFLashes her.

logos_Sida_1

Flint er verdens første sammentrækkelige fnugrulle, der kan genanvendes og genopfyldes op til flere gange. Flint fjerner fnuller og dyrehår fra tøj og andre overflader i én let bevægelse. Fnugrullen er let altid at have på sig grundet den lille og praktiske størrelse.

Læs mere om Flint her.

Logo_black

Med Future Planner er det muligt at føre madplan, træningsplan og kalender på en stilren, bæredygtig og praktisk måde i hjemmet.

Læs mere om Future Planner her.

IdHAIR Logo

IdHAIR er et dansk hair care brand, der har eksisteret siden 2001, og opererer i dag i mere end 15 forskellige lande. IdHAIR står bag en lang række hårpleje- og stylingserier, der henvender sig til kvinder og mænd i alle aldre.

Læs mere om IdHAIR her.

PNG Black invisibobble That Simple Logo

Invisibobble er en revolutionærende spiralformet ”hårelastik”, der er solgt i 60 lande verden over. Elastikken er beregnet til alle hårtyper, og efterlader ikke mærker, skaber hovedpine eller knækker håret.

Læs mere om Invisibobble her.

Brand logo

Kenny Anker Brows er en populær niche-salon, hvortil folk fra hele landet kommer, for at få ordnet deres øjenbryn.

Læs mere om Kenny Anker Brows her.

Linen Me

LinenMe er et eksklusivt interiørbrand med fokus på hørtekstiler af højeste kvalitet.

Læs mere om LinenMe her.

Lo-Jo's-Logo

Lo-Jo’s Social åbnede dørerne op i august 2016. Restauranten er beliggende på Landemærket 7, lige ved rundetårn, og er ejet af George Booth fra Australien og Fie Hedam Mortensen fra Danmark. Indretningen er uformel og farverig – tænk australsk beach bar i indre København, med masser af vægmalerier, lyskæder i loftet, høje barstole og borde, der giver rig mulighed for at komme hinanden ved og være sociale.

Læs mere om Lo-Jo’s Social her.

2.4-3

MAIO Restaurant er en eksklusiv italiensk restaurant beliggende på toppen af København, på Illum Rooftop. MAIO Restaurant datterer helt tilbage til 1976 og er en familiedreven restaurant, der har sin oprindelse i Italien, hvor de har en restaurant i hjertet af Milano.

Læs mere om MAIO Restaurant her.

mn-marianilastockholm_black

Maria Nila er et førende skandinavisk brand inden for professionel hårpleje og tilbyder et stort udvalg af styling- og hårplejeprodukter.

Læs mere om Maria Nila her.

Screen Shot 2017-04-24 at 8.50.10 PM

n’age er Danmarks førende klinik med speciale i hudforyngende og rynkereducerende behandlinger. n’age har klinikker i København, Odense, Herning og Aarhus. Deres professionelle team af læger, sygeplejersker og hudterapeuter hjælper dig med at blive den bedste version af dig selv.

Læs mere om n’age her.

DsPfTZtt

Hos Odacité bestræber man sig på at producere de mest effektive hudplejeprodukter helt uden toksiner. Odacité er fremstillet i Californien med fransk finesse, og samler det bedste fra to verdener: resultat-drevet fransk hudpleje og den grønne, naturlige revolution fra Californien. Effektivitet og renhed.

Læs mere om Odacité her.

rosso-logo-2014

Rossopomodoro er en populær napolitansk restaurant beliggende på Illum Rooftop i indre København. Med kokke fra den Napolitanske pizzaioli familie, og med ingredienser fra Napoli-regionen, vil du ikke finde en mere ægte Napolitansk oplevelse udenfor Napoli.

Læs mere om Rossopomodoro her.

shjé_logotype

Shjé er en eksklusiv skønhedsklinik beliggende i smukke, lyse lokaler på Østerbro. Klinikken udfører alt fra ansigtsbehandlinger, eyelash extensions og japansk lifting til hårfjerning, spraytan, mani- og pedicure.

Læs mere om Shjé her.

sbh-logo

SugarBearHair er vegetariske vingummivitaminer, der er kendt og elsket af nogle af verdens største influencers. Ambassadørlisten tæller bl.a. Emily Ratajkowski, Kim Kardashian West, og Kylie Jenner, der deler de velsmagende vingummivitaminer på de sociale medier under mottoet “Get healthy hair, eat the Blue Bear”.
Tangle_Teezer_LogoNew
Tangle Teezer er en innovativ børste, som reder knuder i håret ud med minimal smerte, uden at påføre skade på håret. Børsten er designet med et mix af korte og lange børstepigge, som flexer i stedet for at trække i håret. Dette betyder at Tangle Teezer glider ubesværet gennem håret, og både kan bruges i vådt og tørt hår.
logo_Tbs_Pot

The Body Shop er et verdens kendt brand, hvis produkter nærer, beriger og opløfter, og aldrig giver falske løfter eller testes på dyr. Produkterne er inspireret af naturens mangfoldighed og lokale kulturskikke fra hele verden, og The Body Shop udnytter nogle af de fineste råvarer og håndlavede tilbehør fra de fire verdenshjørner. De udnytter færdighederne hos små landmænd, traditionelle håndværkere og landdistrikter – kooperativer, der er eksperter inden for deres felt. Og tilføjer deres ekspertise med henblik på at skabe effektive produkter, der er lavet med kærlighed og omsorg.

Læs mere om The Body Shop her.

logo (2)

Treat Collection fokuserer på den daglige, lille dosis selvforkælelse. Serien er sofistikeret, uden at være fordømmende og trendy uden at være prangende.

Læs mere om Treat Collection her.

8xht_u3q

’The Protein Kitchen’ står bag to lækre, hardback kogebøger, der indholder nemme, sunde, smagfulde og proteinrige opskrifter.

Læs mere om The Protein Kitchen her.

vera mona

Vera Mona er en fantastisk serie af børsterensere, perfekt til at bruge når makeuppen lægges, og der skal skiftes fra en øjenskygge farve til en anden.

Læs mere om Vera Mona her.