Blog

Be Steak

Skærmbillede 2017-02-17 kl. 16.35.08Skærmbillede 2017-02-17 kl. 16.35.22Skærmbillede 2017-02-17 kl. 16.34.45Vi udvider vores restaurantsegment med endnu en ny kunde på toppen af Illum Rooftop. Med et bredt udvalg af lækre råvarer fra alle hjørner af kloden, slående gode hjemmelavede saucer og skarpt tilbehør, sikrer Be Steak sig, at hver enkelt bid bliver en oplevelse. Be Steak er en raffineret og dynamisk steakrestaurant i hjertet af København, og er det perfekte stop på shopping-turen og en girls night out.

Be Steak er beliggende på toppen af Illum. Læs mere og bestil bord via be-steak.com

MAIO Restaurant

Maio Restaurant Maio Restaurant Maio Restaurant Maio Restaurant Vi er ekstremt glade for, at kunne præsentere MAIO Restaurant som ny kunde hos Impression PR.

MAIO Restaurant er en eksklusiv italiensk restaurant beliggende på toppen af København, på Illum Rooftop. MAIO Restaurant datterer helt tilbage til 1976 og er en familiedreven restaurant, der har sin oprindelse i Italien, hvor de har en restaurant i hjertet af Milano. Når I ankommer til restauranten, vil I straks blive betaget af den varme atmosfære og den hyggelige stemning i loungen. Restauranten tilbyder et bredt udvalg af lækre frokost- og middagsretter, og er i vores optik det perfekte datested.

Læs mere om MAIO Restaurant og bestil bord via www.maiorestaurant.dk

GOODIEBOX Limited Edition by Maria Nila

maria-nila2Den nye Limited Edition GOODIEBOX er på gaden og inderholder 5 skønne hårpleje- og stylingprodukter fra Maria Nila:

HEAD & HAIR HEAL Shampoo, 100ml
Har du ikke allerede prøvet Maria Nilas nyeste serie, Head & Hair Heal, er dette en oplagt mulighed. Den blev bestseller fra dag ét af og med god grund. Shampooen plejer og nærer håret, forebygger skæl og hårtab og stimulerer hårvæksten.

HEAD & HAIR HEAL Conditioner, 100ml
Når nu du har mulighed for at prøve Head & Hair Heal shampooen af, skal du selvfølgelig også prøve den tilhørende conditioner. Ved brug af den, vil dit hår blive efterladt super blødt og fuld af liv.

LUMINOUS COLOUR Masque, 250ml
Hårmasken over alle hårmasker. Den populære hårmaske, der også var nomineret til GOODIEBOXPRISEN ved Danish Beauty Award, tilfører håret fugt og efterlader det silkeblødt. Masken har en skøn duft af granatæble, og indeholder Colour Guard Complex, der beskytter farvet hår ved hårvask, UV og varmebehandlinger.

LUMINOUS COLOUR Hair Lotion, 200ml
Den skønne leave-in-creme beskytter hårfarven, tilfører håret masser af shine og fugt og modvirker frizz.

SALTY MIST Spray, 150ml
Drømmer du dig også væk til varme lande, hvide sandstrande og naturlige saltvandslokker, så er denne spray et must-have for dig. Sprayen giver masser af tekstur og beskytter mod UV og frie radikaler. Brug den i fugtigt hår for det bedste resultat.
Limited Editon by Maria Nila koster 249,- (værdi: 845 kr.) og kan købes her.

Girls Night In x DUFFLashes


Billeder fra en hyggelig girls night in med DUFFLashes i starten af december. Vi havde inviteret en håndfuld søde skønhedsbloggere forbi til tapas og vin, mens Malene fra The Powder Room gav tips og tricks til påsætning af vipperne. Hvis I står og leder efter de perfekte vipper til jul eller nytår, så er det nu I skal hoppe ind på Dufflashes.dk.♡

SugarBearHair Winter Spa

b-178 b-137 b-147  b-214b-171b-173b-252b-330 b-332 b-323 b-84 b-54 b-29 b-13 b-1Billeder: Bee

I starten af november inviterede vi 10 dygtige livsstilsbloggere på et forkælende spa-ophold på Kurhotel Skodsborg, i forbindelse med lanceringen af SugarBearHair i Danmark. Vi brugte 24 fantastiske timer i de smukke omgivelser, hvor pigerne blev introduceret til SugarBearHair og forkælet med lækre madoplevelser, afstressende SaunaGus og dyp i Øresund.

Læs mere om SugarBearHair og se billeder fra vores andet presseevent lige her. SugarBearHair kan købes online her, og hos udvalgte frisører, f.eks. DollFace i København.